EXCLUSIV! Crimă economică la Cluj! DNA schimbă prețul biletelor la meciul CFR - ”U” !

După ce au reușit să captureze toți bandiții din Primăria Minicipiului Cluj, procurorii Direcției Naționale Anticorupție întind plasa peste tot orașul.
Prima măsură în acest sens este schimbarea prețului la bilete pentru derby-ul local de sâmbătă dintre CFR Și ”U”. Astfel, după ce patronul CFR-ului Arpad Paszkany (pe numele său adevărat Ianoș Piști Gyuri Gyula Mikloș de Békéscsaba) a urcat prețurile de la 50 de bani (la un meci cu Sportul când au venit 345 de fani) la 150 de lei, DNA-ul, care acum câteva zile băgase la răcoare întreg sediul Primăriei, a hotârât să intervină și să schimbe prețurile biletelor.
Din păcate, prețurile celor de la DNA sunt infinit mai mari decât cele impuse de nenea Arpy și se situează în jurul a 1000 de Euro!!!
Prin aceste prețuri astronomice, procurorii încearcă să umple pușcăriile din Ardeal și cu alți bandiți locali. Astfel, orice spectator prezent la meciul de lux va intra în atenția DNA, întrucât dacă dai 1000 pe un bilet ești suspect de fost-primitor (dătător) de șpagă!Vom reveni peste 10 zile cu prețul biletelor la meciul CFR vs. CS Mioveni!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?