Scandal în lumea showbiz-ului! Minodora "la Maxim" dă în judecată clubul Steaua!

Reintoarsă azi în țară de la un concert la Palatul Buckingham, solista de renume international Minodora la Maxim a aruncat bomba mijlocului de noiembrie. Nu, nu e vorba de un duet cu Cheryl Cole și nici de un contract cu MTV, ci de o acțiune juridică.
Cântăreața copilăriei noastre a decis să dea în judecată clubul lui Gigi Becali, Steaua București. Decizia vine ca urmare a unor declarații ale oficialilor steliști din ultimele zile. Atât Ilie Stan, Narcis Răducan cât și Edi Iordănescu, au declarat pe la toate posturile de sport că: ”Vrem să scoatem Maxim din ultimele partide ale sezonului”.
Asaltată din toate pozițiile de jurnaliștii prezenți pe aeroportul Otopeni, Minodora a declarat că: ”Am muncit din toate rărunchiile pentru acest renume și nu accept ca un club anonim din Liga 1, patronat de un machedon antimanelist, să calce în picioare o legendă”
Interesant este că până la această oră nu am primit nicio reacție dinspre clubul Steaua, în ciuda faptului că patronul echipei fost prezent la gsptv, 40 din ultimele 48 de ore.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?