Vezi adevăratul motiv al incidentelor întâmplate în urmă cu cinci ani la Bistrița!

Au trecut mai mult de cinci ani de la evenimentele care au șocat lumea fotbalului românesc în luna mai a anului 2006. Atunci, Victoras Iacob si Mirel Radoi au fost transportati la spital dupa meciul pierdut cu 1-0 la Bistrita pentru a primi ingrijiri, dupa ce la finalul meciului au lovit cu pumnii in doua geamuri. Cel mai grav a patit-o Radoi, care si-a sectionat un tendon si a fost dus imediat la spital unde a fost operat.

Varianta oficială oferită presei a fost aceea că fotbaliștii Stelei erau supărați din cauza arbitrajului prestat și a rezultatului inregistrat pe tabelă la finalul meciului ( 0-1 ).

În vestiar la nea Jean Pădureanu

Echipa Gazetei Prosporturilor, în dorința de a scoate adevărul la suprafață, s-a deplasat la Bistrița, acolo unde a reușit să vorbească cu Jean Padureanu. Om amabil, Pădureanu ne-a invitat la un pahar de rachiu după care a binevoit a comenta respectivul incident, pe scurt și cât se poate de concis: 


Imediat  după meci, l-am văzut Mihai ( n.r. Stoica ) extrem de agitat pe culoarul ce dă spre vestiarul oaspeților. L-am întrebat - Ce e cu tine băiete? Nu a vrut să îmi răspundă. A început să înjure pe toată lumea, să sară la gâtul jandarmilor, să scuipe in vitrina cu trofee pe care o avem între cele două vestiare ... În sfrâșit, lucruri care cu greu pot fi descrise. Dupa cateva minute s-a calmat, s-a apropiat de mine și mi-a arătat o filmare video pe care o făcuse cu telefonul său în vestiarul stelist la doar câteva momente după finalul meciului. Recunosc, am rămas blocat, însă i-am spus să se calmeze, pentru că e posibil ca aparențele să înșele.


El nu și nu. A dat ordin ( m-a rugat, pe un ton slugarnic ) să fie oprită apa caldă în tot complexul sportiv și a intrat val-vârtej în vestiar. Am auzit strigăte și zgomote puternice. Ce a urmat e povestea care v-a fost indesată pe gât atunci. Adevărul însă e cu totul altul. Această înregistrare video vi-l arată gol-goluț.”

Terminată sticla de rachiu, nea Jean s-a retras îngândurat în biroul lui cu ușă din lemn masiv, în așteptarea furtunii pe care urmează să o declanșeze dezvăluirile sale.

Mihai Stoica spune că nu

Contactat telefonic, Mihai Stoica a negat vehement varianta lui Jean Padureanu: "E normal ca jucatorii sa se descarce intr-un fel, pentru ca sunt jucatori care au facut performanta, din fotbalul romanesc post-revolutionar si care sunt tratati ca ultimele gunoaie de cei care conduc fotbalul romanesc, așa că, le-am cumpărat șampon de cea mai bună calitate. Cum să fiu supărat pe așa ceva? Închei aici, pentru că nu vreau să mai comentez vorbele unui bătrân senil . "

IMAGINI EXCLUSIVE PENTRU GSPRO: Vezi adevăratul motiv al incidentelor întâmplate în urmă cu cinci ani la Bistrița!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?