Topul celor mai violenți fani din România!

Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului n-a demarat încă nicio o anchetă referitoare la stabilirea unui top al celor mai violenți fani ai echipelor românești de fotbal. Ei bine, din această cauză, un site românesc de profil, care se va lansa în primăvara europeană (www.lagioale.ro ) a ținut să arate lumii care sunt cei mai sângeroși fani români!

Nimeni nu s-a gândit că topul va arăta așa:

1. Unirea Urziceni!
Deși este o echipă moartă și îngropată, Unirea dispune de ”Lupul singuratic”, unul dintre cei mai duri fani din istoria huliganismului de pe Ialomița! Acesta a fost atât de violent, încât a forțat echipa (una vai mama ei) să câștige titlul în urmă cu 2 sezoane. Interesant este că tot nea Lupu a dus și la desființarea clubului. Astfel, acesta a lipsit vreo 5 minute de la o partidă, fiind la budă, iar patronul Bucșaru a luat 3 decizii macabre: alungarea Miței, tăierea salariilor și a primelor cu 99% și vânzarea nocturnei!

2. Sportul Studențesc!
Studenții din România sunt mulți! Da, dar asta nu folosește la nimic echipei din Regie! Cu toate acestea, cei 12 fani ai studenților sunt de o violență rară. Nu mai departe de toamna lui 2011, aceștia au prădat o bătrânică de 89 de ani din cartierul Vitan, furându-i toate medicamentele din poșetă, inclusiv Extraveralul vital. De menționat că nu au recurs la viol fizic.

3. Tricotaje Ineu!
Facțiunea ultras a celebrei echipe din Vestul țării, ”Moșnegii Always Young” sunt recunoscuți în zonă pentru atentatele la crâșmele din localitate. Astfel, în primăvara lui 2005, aceștia au sustras nu mai puțin de 4 cartușe de țigări Carpați, 56 de lăzi de bere Bâlea și 32 de ape minerale dintr-un sediu comercial din Ineu. Încă nu se știe pentru ce au furat și apă, având în vedere faptul că nu se poate face șpriț cu bere.

Top 10-ul fanilor de o violență rară din țară este continuat de...N-o să-ți vină să crezi:

4. Nova Mama Mia Becicheirecoul Mic


5. Arieșul Turda


6. Avântul Alțâna


7. Flacăra Făget


8. Săgeata Stejaru


9. Gloria Șmig


10. CS Filipeștii de Pădure

foto

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?