Doar poimânieri cu Gazeta ProSporturilor ai ghidul complet „Cum să te nu califici la EURO!” for DUMMIES


Doar poimânieri la toate chioșcurile de ziare și shaormerii din țară, împreună cu Gazeta ProSporturilor ai Ghidul complet despre „Cum să nu te califici la EURO!” for Dummies.   O metodă extrem de eficientă despre cum să nu te califici la camponatul european de fotbal. Această ediție a fost aprobată de Federația Română de Fotbal și funcționează 100%. Mai jos redăm un extract:

  • Pentru un debut fulminant în grupa din preliminarii este nevoie de un egal cu o echipă de mâna a 4-a cum ar fi, de exemplu Albania! Ideal ar fi un 1-1 acasă... 
  • În următorul meci, trebuie să menții ștacheta ridicată și să scoți tot un egal, dar de data asta un egal chinuit cu o echipă de mâna a 3-a și jumătate. O echipă precum Belarusul. 0-0 în deplasare ar înseamna scorul perfect! 
  • După două egaluri, urmează inevitabil o înfrângere cu favorita grupei.  Obiectiv de înfrângere: 2-0! 
  • Pentru ca șansele de calificare să se diminueze aproape spre 0 virgulă ceva, ai nevoie de o altă înfrângere, de data asta, la limită, dar nu cu oricine, ci cu contracandidata la locul secund, loc care asigură calificarea! Obiectiv de înfrângere: 2-1! 
  • După două egaluri și două înfrângeri, urmează și prima mult visată victorie cu „trompeta” grupei, gen Luxemburg! Neparat victoria trebuie obținută la două goluri diferență. Un 3-1 pe teren propriu e parfum de firmă! 
  • Pentru a da speranțe false și deșarte fanilor, trebuite să bați la scor de neprezentare contracandidata la calificare! Trebuie să reușești o surpriză gen România 3-0 Bosnia...
  • Mai dai o dată de pământ cu trompeta grupei. De data asta câștigi doar la două goluri diferență, pentru că se joacă la ei acasă. 
  • Pentru un final la fel de fulminant ca începutul, termini preliminariile exact cum le-ai început, cu două egaluri! Adversarele (Belarus și Albania) nu mai contează! Important e că ai ratat calificarea terminând pe locul 3, primul de sub linie și ai îndeplinit obiectivul! 
FELICITĂRI!!! Ai ratat în stil de mare campion o calificare la campionatul european! Următoarea ediție din seria volumelor pentru proști: „Cum să ajungi în Champions League” - la cererea domnului Cristian Borcea!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?