INCREDIBIL! Cinci componenți de la Under 10 în comă alcoolică!

Nicio zi fără scandaluri de amploare internațională în fotbalul românesc. După ce mai mulți componenți ai naționalei Under 19 au fost prinși făcând legea în cramele din Novi Sad, iată că un nou scandal care implică o echipă națională de juniori înflorește peste hotare.

Prezentă la un turneu de pregătire în Gabon, Naționala Under 10 a României ține cu tot dinadinsul să demonstreze un lucru arhidemonstrat de secole: acela că românul s-a născut cu sticla în gură! Astfel, se pare că în preajma meciului amical cu Malawi, 15 componenți ai echipei pregătite de Nelu Bălășoiu au petrecut până la ore târzii în noapte într-un club din Libreville, oraș în care sunt cazați. Surse de la fața locului susțin că, pe lângă femei și manele africane (celebrele Mumbu-Mumbu și Ngata-Ngata), tinerele vlăstare românești au secat 58 de sticle de vodkă, 98 de butelii de vin și 15 lăzi de bere.

Contactat de o echipă a GazeteiProsporturilor deplasată pe plajele însorite din Moukalaba, antrenorul juniorilor români nu a vrut să facă prea multe declarații, rezumându-se la un simplu: ”Dă-vă-n **** mea de lepre gazetărești!”


Ca jurnaliști buni ce suntem, ne-am adresat și FRF-ului, cu o cerere pentru a primi lămuriri, însă se pare că Nașu, Kasai & compania sunt de negăsit. Femeia de servici de la Casa Fotbalului, tanti Ambrozia, ne-a trimis la plimbare, spunându-ne că ”Nimeni din FRF nu iese la grătare pe o așa caniculă”.

Update din plin!!!

EXCLUSIV pentru presa sportivă din România, iată numele celor 5 care au intrat în comă alcoolică : Vlăduț Văcăroiu (9 ani), Alin Semeghin (10 ani), Tinel Ambuteiaj (8 ani), Ciatârnă Marian (6 ani neîmpliniți - Mezinul) și Mușuroi Avram (10 ani).

* Vom reveni cu detalii privind starea tinerilor, dar și cu alcoolemia din sânge.


13 comentarii:

 1. dati va draq de saracii de jurnalisti. auzi si tu ...'' au secat 58 de sticle de vodkă, 98 de butelii de vin și 15 lăzi de bere''

  Cine draq sa creada asa cv. Nici daca era nationala mare nu puteau sa bea atat de mult.


  Sunteti niste idioti .

  RăspundețiȘtergere
 2. Monșer, matale ai auzit de cuvântul „pamflet” ? :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Dava-n pula mea de scursuri ale societatii. Toate acuzatiile is false si nefondate. Dobitocilor, imbecililor, noi nu asculotam manele africane ci manele romanesti. 'Tuva-n gura de mincinosi.

  RăspundețiȘtergere
 4. @Ciatârnă Marian: Claudiule, Alex, care sunteţi, bre? :))

  RăspundețiȘtergere
 5. sa vina Dan Diaconescu ca nu se mai poate :))

  RăspundețiȘtergere
 6. Care mă mai bârfește aici e vacă.

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu-i adevărat. Noi nu am mâncat papanaș cu pizza iar africancele erau de fapt românce din propria pepinieră. Cât despre băutură, vinul era de Cotnari.

  RăspundețiȘtergere
 8. Semeghin, Semeghin, spaima sticlelor de ... cotnari.

  RăspundețiȘtergere
 9. Adrian Mutuleț19 iunie 2012, 17:35

  Atzi b3lit belingherul Am fost shi yo cu baietii da eram ascuns in baie si v/am vazut cum ne spionati pa geam. Stiu unde stati. Vin peste voi si va rup kapu.

  RăspundețiȘtergere
 10. @Alin Semeghin: tactu ce mai face?

  RăspundețiȘtergere
 11. Bea și fute chiar mai tare decât Bute.

  RăspundețiȘtergere

Ai ceva de comentat?