Caz INCREDIBIL în fotbal! O femeie de serviciu marchează în Liga1!

După ce în urmă cu câteva luni, Messi își dribla propria umbră într-un meci de campionat cu Valencia, un nou caz FABULOS lovește fotbalul european (altul decât Andrei Niculescu). Întâmplarea inedită, ne mândrim s-o spunem, vine din România.

În meciul Pandurii Târgu Jiu - U Cluj, contând pentru prima etapă din noul sezon al Ligii 1, încheiat cu scorul de 6-2 în favoarea echipei semi-fanion a Olteniei, o FEMEIE DE SERVICIU A MARCAT GOLUL 6 !!!

Tanti Lenuța, așa cum o alintă fanii Pandurilor, se află la primul gol din acest sezon, dar și din întreaga carieră. Trebuie menționat că ea mai are și două assisturi, la victoria Pandurilor cu Chiajna, 5-2, din sezonul trecut.

Într-un interviu acordat digisport, eroina Olteniei a declarat: ”Încă de când m-am apucat să spăl WC-uri la Târgu Jiu am sperat la un debut cu gol pe prima scenă. Iată că azi mi s-a îndeplinit un vis, fapt pentru care îi mulțumesc domnului Grigoraș pentru încredere. Totodată, vreau să-i cer scuze lui Ionuț Boșneag, un jucător care va ajunge mare portar pe la vreo companie multinațională.”


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?