Cum votează oamenii din fotbalul românesc la Referendum!


Ca toți românii cu drepturi și obligații democratice și oamenii din fotbalul românesc, cu mic cu mare, cu mic la mare, cu gras cu slab, cu pușcăriabil cu nepușcăriabil, au ieșit să-și exercite opțiunea electorală.

Reporterii @GazetaProsporturilor sunt pe fază în această zi istorică pentru România și vă oferă detalii la caniculă de la ieșirea de la urne a acestor personalități!

Iată-i pe primii intervievați!

Gigi Becali: DA!
”Normal că am votat DA! Păi vreți ca unguru' ăla de Ișvan să mai conducă meciuri din fotbalul românesc! DA, la pușcărie cu el!”

Dumitru Dragomir, NU!
”Bă, dați-vă naiba de simpatici! Stați liniștiți, Mititelul e prea mic! Este clar că NU are cum să răstoarne ierarhia din fruntea fotbalului românesc! Deci, Craiova NU va reveni în fotbalul românesc așa ușor! Votați NU!

Victor Pițurcă, NU!
”România are un lot tânăr, NU ? Selecția o voi face în funcție de forma de moment a jucătorilor, NU ? Cât despre Săânmărtean, să așteptăm că confirme în continuare, NU ? Nici Chipciu și Tănase NU o să fie marginalizați, întrucât ei sunt tineri, NU ?”

Mircea Sandu, DA!
”Uefa are încredere în noi, fapt pentru care, DA, ne va acorda șansa să mai organizăm o finală de Cupă Europeană, undeva după anul 2089!”

Jean Pădureanu, NU!
”Sunt trist, stimabililor! NU mai există oameni de onoare în fotbalul românesc! Tocmai am încercat să contactez pe cineva de la U Cluj pentru o reciprocitate și mi-a răspuns o femeia, pe nume Ana-Maria! Cred că era femeia de serviciu!”

Mihai Stoichiță, NU!
”Steaua NU se refuză! E un club mare al Europei, cu oameni de onoare, precum Gigi, amicul meu, care NU vrea decât binele acestui club”

Meme Stoica, DA!
”DA, bă, DA, sunt cel mai tare manager, președinte, patron, tinichigiu, bisturist, macaragiu, jetonist și parașutist din această țară prăpădită!”

foto0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?