Mihai Stoica: ”Jucătorii Stelei nu beau 7 halbe de bere când ies în oraş. Ei beau 24 ca tot omu' botezat”

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a organizat o conferinţă de presă în care a acuzat că împotriva formaţiei roş-albastre se duce o jegoasă campanie de denigrare. Primul subiect abordat a fost cel din ediţia printată de azi a ”Gazetei Sporturilor”, care dezvăluie că Alexandru Chipciu a băut bere pe o terasă cu 48 de ore înaintea ”amicalului” cu Litex (3-0) de duminică.

”Jucătorii Stelei nu beau 7 halbe când ies în oraş”, a anunţat MM, precizând: ”Este un fotomontaj ordinar. Nu se poate aşa ceva. Fotbaliştii au şi ei bărbăția lor. Aceşti oameni au şi ei familii, care sunt uşor influenţabile. Tocmai am vorbit cu tatăl lui Chipciu. A întrebat dacă e adevărat şi a zis că fum fără foc nu iese << Bă, Meme, păi Alex al meu face lada în 5 minute, nu le este rușine să scrie că bea doar 7 ?!! >> ."
Tot Meme a declarat că oamenii îl opresc pe stradă să vadă ce se întâmpla: ”Chiar azi m-a oprit un fan în vârstă al Stelei care m-a luat la unșpe metri din cauza numărului redus de beri pe care un actual component al Stelei îl poate duce.”

Concluzia: ”Trebuie trasă linie, să începem de pe alte poziţii, să se prezinte toate sticlele de bere de pe masă, nu doar șapte! Nu vreau alt scandal, însă nu voi mai tolera niciodată ca un jucător al Stelei să fie terfelit aşa cum a fost Chipciu. Nu se poate să se bată joc în halul ăsta de un bărbat rezistent la alcool. Vreau o relație civilizată. Îi respect doar pe cei ce mă respectă”.


Managerul Stelei a mai afirmat că Alex Chipciu nu mai doarme de când a apărut știrea, simțindu-se ca o femeie care bea bere cu lămâie!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?