România, sub LOVITURĂ DE STAT! Nici fotbalul nu scapă!

După ce Crin Somnambulici și Victor ”Copy-Paste” Ponta sunt pe boi mari în fruntea României și mai au o lovitură liberă până la debarcarea bețivului de la Cotroceni, românii prind curaj și pe alte arii ale societății.

Astfel, în fotbal, domeniul cel mai mânjit de mafie din România, începe deja să se simtă un cutremur. Se pare că mai multe asociații de microbiști, reprezentate de suporteri simplii, galerii și oameni opozanți regimurilor din fotbalul românesc, pun la cale un puciuri de proporții!

Haideți să vedem situația în fiecare centru de putere al fotbalului românesc:

1. Casa Fotbalului
Sursele GazeteiProsporturilor, confirmă faptul că Mircea Sandu, Adalbert Kasai & alți grătaragii de la FRF sunt baricadați în sediul federației, acolo unde e rece și bere. Pe lângă atmosfera destul de tensionată, la Casa Fotbalului tocmai au fost descărcate 200 kg de mici, 34 de pulpe de porc și 5 viței de lapte.
Întrebarea e una singură: Cât mai rezistă Nașul ...până la a aprinde grătarul ? 

2. LPF
O informație de ultimă oră sosită la redacție îl dă pe Mitică Dragomir în drum către o brutărie din zona sediului LPF. Oare încearcă el o ultimă lovitură de imagine, făcându-le pe plac fanilor care l-au trimis acolo zilnic ?
Întrebarea e una singură: Va mai apuca Mitică un ”fir-ați ai dracu' de simpatici” ?

3. Gigi Becali!
Mai multi fani ai Stelei au fost văzuți cu furci, topoare, răngi și chei de șaișpe îndreptându-se către Palatul viitorului fost-patron al Stelei! Surse din MaPN susțin că Gigi ar fi părăsit țara la bordul unui elicopter MM 66. Se pare că frâiele clubului au fost preluate de Ionuț Luțu, paharnicul fostului dictator din Ghencea

4. George Copos!
Fanii Rapidului încă îl caută pe actualul finanțator, care a fost văzut ultima dată pe o ambarcațiune din Marea Mediterană.

5. Cristi Borcea!
Acționarul dinamovist este în căutarea suporterilor care ar trebui să-l ”lovească”, numai că nu-i găsește!0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?