Cristi Chivu, accidentare HORROR la ultimul antrenament al Interului!

Ghinioanele se țin lanț de unul dintre cei mai accidentați jucători din istoria fotbalului din spațiul carpato-danubiano-pontic, Dacia Apulensis, Cristian Chivu. Fostul maimultinternațional român a suferit o nouă accidentare de groază în tricoul echipei italiene Internazionale Milano.

Astfel, la un antrenament ușor al echipei milaneze, Chivu a suferit un atac de panică la osul care susține un alt os la degetul mic al piciorului stâng, fapt pentru care va fi indisponibil pentru o perioada nelimitată, informează presa de profil medical din ”cizmă”.

Această accidentare de-a dreptul HORROR a survenit în circumstanțe EXCEPȚIONALE, întrucât Chivu a suferit-o uitându-se la accidentarea unui coleg. Este vorba de sârbul Dejan Stankovic, cel care a fost prins de un cârcel foarte posesiv la antrenamentul de ieri. La văzul acestei suferințe macabre, Chivu nu a mai rezistat și... ceea ce a urmat complică mult situația românului pe banca de rezerve a lui Inter.

Contactat de reporterii @GazeteiProsporturilor, specialistul pe probleme de medicină sportivă din Como, Gianluigi Mascarpone di Lazza, a afirmat că: ”Eu îl cunosc pe Chivu așa cum îl cunoaște toată breasla medicală din Italia și vă pot spune că va reveni pe banca de rezerve a Interului cu o și mai mare dorință de a-și păstra postul”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?