FABULOS! Giuvaerul echipei Dinamo PUPĂ stema Stelei! Poze GASTRONOMICE!

Eliminată din Europa asemenea unei echipe din Feroe, bătută măr de Astra și călărită de CFR Cluj, Dinamo București, echipa la care (încă) facem referire, se vede pusă din nou într-o situație jenantă! Astfel, imediat după finalul partidei pierdută azi cu CFR Cluj, bijuteria trupei lui Dario Bonetti, Steliano Filip, alintat de apropiați ”Inimă Neîmblânzită” a recunoscut în vestiar că a trădat culorile alb-roșii!

Interesant este că ”Jose Armando” nu este ungur, ci STELIST! Poza care ne-a parvenit la redacție, trimisă de oameni de rea și foarte rea credință, care vor epurarea clubului dinamovist, spune multe despre sentimentele pe care Steliano le poartă rivalei de moarte, Steaua!

În imaginea de mai jos veți vedea căteva elemente care schițează faptul că acest jucător este stelist din tălpi până în vârful căiței!

Contactat de urgență de GazetaProsporturilor, expertul în probleme de modeling sportiv, Șubă Vento, un român de origine italiană din Jimbolia ne-a declarat: ”Deși el are 40 la picior, putem observa niște adidași de 43-44, lucru care caracterizează un argat la Palat. Apoi, condiția sa fizică, una de sorginte Nileană și mănușile din piele de bursuc fagărășean duc către Pipera. În final, câița pusă pe capul țuguiat împinge către tendințele la modă în zona machedoneană

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?