EXCLUSIV! Olanda - România 4 (goale) la ”unșpe”!

Adevăratul meci pentru ”tricolorii” noștri s-a jucat imediat după fluierul de final al arbitrului englez Mark Clattenburg. Bătuți măr pe ”Amsterdam ArenA, Mutu & co. s-au revanșat cu vârf tare și îndesat pe ”Amsterdam AnalA”.
Fără niciun antrenor pe bancheta din spate a limuzinei care-i ducea spre bar, Victor Pițurcă fiind suspendat în camera hotelului, românii se anunțau victime sigure în fața alcoolului și a prostituatelor locale.
După ce a rezistat 90 de minute pe Amsterdam ArenA cu zeci de medicamente, echipa Gazetei Prosporturilor s-a sacrificat pentru dumneavoastră și a realizat un LIVETEXT EXCLUSIV de la a doua partidă a României:

LIVETEXT: OLANDA - ROMÂNIA

- Min 0: Întonarea imnului clublui! De la ”apa plată” băută la hotel, Gabi Tamaș e deja sub masă!
- Min 6: Ocazie Uriașă a tricolorilor! După o pătrundere viguroasă pe partea stângă, Gabi Torje ratează la mustață o mulatră din Belize, fiind confundat cu un copil!
- Min 15: 1-0! PRIMA GOALĂ A ROMÂNIEI! Adrian Mutu le arată tuturor că nu și-a pierdut ”simțul golului” și înscrie la o rusoaică de 20 de ani după un shoot de 12 pahare!
- Min 38: 2-0! A DOUA GOALĂ A ROMÂNIEI! Urcat pe scena de striptease din neatenție, Gabi Tamaș cucerește buturile adverse cu o roșcată de 23 de ani din Serbia!

PAUZĂ: Olanda - România 2 goale la unșpe!

- Min 45: Nicio schimbare la pauză, însă Alex Chipciu bagă șprițuri la foc automat pe margine!
- Min 59: INCREDIBIL! Deschis bine de Torje cu o vorbă bună la o moldoveancă, Bogdan Stancu dă cu piciorul ocaziei și se emoționează!
- Min 60: Schimbare! Văzând toate acestea, Mutu, antrenorul din teren, îl trimite la hotel pe Stancu și îl aruncă în luptă pe mult mai antrenatul Alex Chipciu!
- Min 65: Ratare monumentală a lui Grozav!!! Lipsa de experiență și-a spus din nou cuvântul, iar Gicu Grozav ratează din poziție de 1 la 1 cu Natasha, o tănără de 24 de ani din Belarus, după ce i-a pus o talpă involuntară în timpul dansului!
- Min 77: 3-0! DOPIETTA MUTU!!! Lansat bine de două sticle de whisky, vârful lui Ajaccio dublează scorul goalelor cu o pereche de gemene din Tenerife!
- Min 86: 4-0! A PATRA GOALĂ! Cu multe urcări la bar, Răzvan Raț reușește în sfârșit o privire diagonală către o suedeză de 22 de ani !

Scor final: Olanda - România 4 (goale) la unșpe! Tricolorii se fac de răs și la a doua ”partidă” de la Amsterdam, deși au avur în mână un club întreg!

Un comentariu:

Ai ceva de comentat?