Vezi aici grupa României de la Campionatul Mondial


România a avut noroc la tragerea la sorți din această seară picând într-o grupă accesibilă, conform declarațiilor lui VictorPițurcă. Naționala noastră face parte din Grupa X alături de Papua Noua Guinee, Togo și Burkina Faso: 


România este al doilea cap de serie după Burkina Faso dar păstrează șanse de calificare de pe prima poziție beneficiind de unele probleme cu care se confruntă adversarii. Togolezii vin cu 3 bărci în Prazilia și Pițurcă mizează pe oboseala acestora în meciul direct. Papuinezii joacă cu ghete de la Campionatul Mondial din 1964, singurele pe care Federația din Papua Noua Guinee le are, ceea ce le-ar putea pune probleme jucătorilor în controlarea balonului. Cei din Burkina Faso joacă în 9 jucători după ce federația de la Ouagadougu n-a mai avut bani pentru bilete de avion pentru toți cei 11 fotbaliști. Acestea sunt cele trei atuu-uri ale selecționerului nostru pentru ocuparea locului 1 sau 2, cele care asigură calificarea. 

Mai jos aveți grupele complete:Un comentariu:

  1. Sunteti varza la pamfletul asta. In primul rand ca nu pot cadea doua echipe din Africa in aceeasi grupa. Apoi degeaba radeti de papuasi ca sunt mult peste noi la anumite sporturi (rugby in 13 unde sunt o forta mondiala si cricket).

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de comentat?