ULTIMA ORĂ: Veste teribilă pentru Mircea Lucescu. Din păcate, nu se mai poate face nimic


Sahtior Donețk, echipa antrenată de Mircea Lucescu a pierdut amicalul cu brazilienii de la Corinthians, scor 3-2. În minutul 82 al partidei, la scorul de 3-2 pentru brazilieni, jucătorul echipei ucrainiene, Olexandr Kucher a fost eliminat. Lucescu a avut un acces de furie la adresa centralului și a vrut să scoată echipa de pe teren. Până la urmă, partida s-a reluat la insistențele patronului Rinat Akhmetov, care a reușit să-l calmeze la Lucescu. Din sursele Gazetei ProSporturilor, Akhmetov i-a promus antrenorului român că-i va cumpăra un arbitru doar pentru el. 
După meci, pierdut de Șahtior, supărarea antrenorului român n-a trecut și a amenințat brigada de arbitri, dar și echipei adverse, că-i va reclama la T.A.S. Din păcate pentru el, meciul a fost unul amical și cele 3 puncte nu-l ajută în campionat acolo unde ocupă primul loc cu Dinamo Kiev, ambele cu 43 de puncte. 

Totuși, din spusele jucătorilor de la Șahtior, tehnicianul vrea rejucarea meciului, dar cei de la Corinthians au refuzat. Din păcate pentru el, nu se mai poate face nimic, în condițiile în care T.A.S.-ul nu se implică în meciurile amicale. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?