EXCLUSIV! Șumudică a dezvăluit motivul pentru care pariază: „Cu banii pe care-i obțin din pariuri supraviețuiește echipa, altfel eram desființați de mult. Budescu era cel mai bun parior din echipă, dar acum că a plecat, trebuie să-i suplinesc lipsa și să pariez mai des”


Marius Șumudică s-a săturat să se mai ascundă atunci când merge la pariuri și a decis să rupă tăcerea. În exclusivitate pentru Gazeta ProSporturilor, antrenorul campioanei ne-a dezvăluit faptul că pariază pentru ca echipa să supraviețuiască și să nu se desființeze așa cum s-a întâmplat deja cu mai multe echipe de tradiție din fotbalul românesc. 

Sursa foto: cealaltă Gazetă
Este singurul mod legal prin care această echipă (n.r. Astra Giurgiu) are asigurat bugetul minim necesar. Cu banii pe care-i obțin din pariuri supraviețuiește echipa, altfel eram desființați de mult. Budescu era cel mai bun parior din echipă, dar acum că a plecat, trebuie să-i suplinesc lipsa și să pariez mai des. Ceilalți n-au habar de pariuri. Pierd la foc automat și atunci prefer să pariez doar eu. Din 3, 4 bilete câștigătoare le plătesc băieților 3 mese pe zi timp de o lună.” 

Marius Șumudică, parior profesionist și antrenor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?