Alibec găsit vinovat după semi-eșecul cu Elveția. Motivul pentru care jucătorii au fost foarte obosiți în repriza a doua: „La pauză le-a dat tuturor de fumat. Până și Iordănescu a tras un fum”România a pierdut șansa de a obține prima victorie de la Campionatul Mondial. În meciul doi din Grupa A, naționala antrenată de Anghel Iordănescu a întâlnit Elveția într-un meci care ne-ar fi putut rezolva calificare în mare măsură. Echipa noastră a început bine partida, lucru concretizat și pe tabelă. Chipciu pătrunde în careul elvețienilor, este tras de tricou iar centralul întâlnirii fluieră și acordă 11 metri pentru noi. Bogdan Stancu înscrie și România conduce cu 1-0 din minutul 18. Până la pauză totul a decurs bine pentru noi și avantajul minim s-a menținut. Am intrat la cabine cu 1-0.

Partea secundă a partidei s-a schimbat radical. Jucătorii noștri au intrat obosiți și parcă n-au mai avut vlagă. În aceste condiții, elvețienii au profitat și egalat prin Admir Mehmedi. Scorul s-a menținut până la final, România ratând șansa unei victorii. 

Motivul colapsului jucătorilor în repriza a doua a fost explicată Gazetei ProSporturilor de către o persoană aflată în angrenajul echipei. Denis Alibec le-ar fi oferit tuturor jucătorilor dar și stafului câte o țigară pentru a se relaxa puțin înainte de a intra în repriza a doua. Iordănescu a considerat că e o idee bună și le-a perimis jucătorilor să tragă câteva fumuri. Confirm aceleiași persoane, chiar și Iordănescu a tras câteva fumuri cât timp a stat la vestiar cu băieții. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?