#EXCLUSIV - Golubovic este disputat de Barcelona și Real Madrid - Benzema și Paco Alcacer sunt ”pe făraș”


Revelația sezonului din Liga 1, Bojan Golubovic este tot mai aproape de un transfer în Primera 
Divison. Atât Zinedine Zidane cât și Enrique și-au arătat interesul pentru fostul atacant al celor de la Iași, după ce Bojan a înscris de 30 de ori la un antrenament cu echipa de sub 10 ani a FCSB-ului. 

Prima pagină din Marca este ocupată de vedeta echipei lui Reghe Spaniolii scriu că Benzema este pe făraș de la Madrid după ce a scuipat balonul de aur câștigat recent de Ronaldo. Analiști sportivi de renume admit că ”BojaGol” o să facă un cuplu de vis cu Bale și Ronaldo. BBC devine BGC. 

Nici în tabăra Barcelonei nu se mai doarme noaptea de când Golubovic a înscris în poarta echipei de ligă secundă, FC Zurich. Enrique îl vrea pe ”Ubovic ”GolUbovic” pentru că Alcacer nu dă randamentul dorit. Iată că adevărul a ieșit la iveală. După meciul cu Astra în care Golubovic a avut 3 goluri anulate acesta a cerut rezilierea contractului pentru a merge în Spania să negocieze cu granzii din Primera. Ce o să aleagă capriciosul jucător trecut și pe la Ceahlăul? Titular la Real sau rezervă la Barcelona? 

Iată că istoria se repetă. După ce s-au bătut pentru Neymar acum Golubovic este cel care agită spiritele în cele două tabere. Să fie acesta jucătorul care să o ducă pe Real Madrid în cărțile de istorie ale sportului rege? Să câștige Zidane al 2-lea trofeu UCL consecutiv cu un gol din gheata lui Golubovic? O să revenim cu imagini terifiante pentru Benzema, fanii din Madrid îi vor arăta faimoasele batiste pentru că la Madrid sunt șanse mari să ajungă o nouă stea, BOJAN GOLUBOVIC.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?