Moș Crăciun poate aduce praf....de stele la Dinamo

Ioan Andone și Adrian Mutu au găsit metoda perfectă prin care să-și motiveze jucătorii. Antrenorul din ”groapă” a promis că dacă totul merge bine, după Crăciun, Adrian Mutu o să pregătească mai multe ”liniuțe” în stilul caracteristic. Se pare că Dinamo merge din ce în ce mai bine după declarația antrenorului alb-roșilor. Câinii au reușit să învingă la Mediaș cu scorul de 3-1 și au dedicat victoria dealer-ului lor favorit.

Surse din anturajul formației din capitală spun că după victoria de la Mediaș în vestiarul lui Dinamo, băieții cântau ”să vină praful, să vină praful, să vină praful la băieți.” Mutu a rămas la București pentru a profita de reducerea oferită clienților fideli și tot mai multă lume crede că această metodă revoluționară de motivare a fotbaliștilor poate duce la un miracol. Dinamo la masa drogaților! 

Într-un interviu acordat site-ului nostru, Ionuț Negoiță a declarat că intenționează să vândă echipa unui investitor din Columbia iar Adi și compania și-au dat acordul. New Dinamo devine Dinamo Medellin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat?